Dostava i poštarina

Za sve proizvode koje poručite na sajtu mamino.rs šaljemo poštom odnosno kurirskom službom, dostava je u roku od 2 do 3 radna dana nakon potvrđivanja da je roba na stanju. Troškovi slanja i poštarine NISU URAČUNATI u cenu proizvoda. Tokom plaćanja na našem sajtu stoji jasno naznačeno da se poštarina odvojeno plaća kurirskoj službi.

Cena dostave zavisi isključivo od težine paketa koji poručujete (ako želite da saznate tačnu cenu dostave, zavisno od težine, broja artikala i načina plaćanja, javite nam se na Viber ili WhatsApp, pozovite nas na 0628141633, ili pišite na email info@mamino.rs ili chat na našem sajtu).

Kurirske službe

Trenutno sarađujemo sa kurirskim službama BEX i PostExpress, o kojima možete pročitati više ispod. Takođe imamo i opciju ličnog preuzimanja, samo za kupce iz Beograda i za sada samo uz dogovor.

BEX

BEX je naš kurir, preko kojeg zakazujemo pošiljke iz magacina dobavljača. BEX je naš partner pre svega za veće i teške pakete, kao što su kolica za bebe, hranilice ili tricikli. Aktuelan BEX cenovnik dostave i dodatnih usluga možete naći na sledećem linku: BEX cenovnik.

PostExpress

PostExpress je naša glavna kurirska služba, preko koje zakazujemo slanje većine paketa i sa našeg lagera. Cenovnik usluga PostExpressa možete naći na njihovom sajtu preko ovog linka: PostExpress cenovnik. 

Lično preuzimanje

Pošto smo online shop, za sada još uvek bez prodavnice, svesni smo da ljudi nekad žele da sami preuzmu robu. Tako da smo za sada predvideli opciju Lično preuzimanje, gde pokušamo da se dogovorimo sa kupcem za preuzimanje na nekoj adresi u Beogradu, ako nam obostrano odgovara. Kada se otvori prva prodavnica, ovo će naravno tada postati preuzimanje u prodavnici.

Teritorija isporuke

Za sada isporučujemo samo na području Republike Srbije, bez Kosova. Ukoliko želite da poručite van teritorije Srbije, javite nam se na Viber ili WhatsApp, pozovite nas na 0628141633, ili pišite na email info@mamino.rs ili chat na našem sajtu, da bismo vam javili koje opcije postoje.

Rok isporuke

Generalno rok isporuke je 2 do 3 radna dana nakon potvrde da je roba na stanju. U praksi to znači ako danas poručite, do sutra ćemo proveriti da li je roba na stanju i da li može da se poručit, ako je trenutno nemamo na stanju. Zatim kurir isporučuje robu u roku od 1 do 2 radna dana, nakon što preuzme robu bilo direktno od nas, bilo od našeg dobavljača. U većini slučajeva isporuku zakazujemo tako da se kurir uvek najavi pola sata do sat vremena, da bi vam blagovremeno javio da dolazi i proverio da li ste kući.

Pošiljke koje se šalju u petak, biće isporučene ponedeljak. Tokom vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene subotom i nedeljom prebacuju u ponedeljak. Ako ste robu poručili tokom vikenda i ako je roba od dobavljača, u ponedeljak ili prvi sledeći radni dan vam možemo dati informaciju oko dostupnosti i dostave.