Najčešća pitanja

Pročitajte odgovore na najčešća pitanja pre kontaktiranja.

Koliko košta isporuka artikala na online shopu mamino.rs?

Isporuka zavisi od težine i veličine poručenog artikla, odnosno od zemlje ili grada isporuke. U principu se paketi kreću od 220 do 1000 dinara, a detaljne inforamcije cene isporuke možete naći na stranici Dostava.

Koje načine plaćanja prihvatate?

Prihvatamo sve standardne načine plaćanja, dakle bankovna uplata, plaćanje pouzećem i najnoviji vid plaćanja kriptovalutama. Osim toga radimo na uvođenju dodatnih načina plaćanja kreditnih i debitnim karticama.

Koliko traje isporuka?

Trajanje isporuke pre svega zavisi od dostupnosti artikla. U slučaju da je artikal odmah dostupan, isporuka je u proseku oko 3-5 radnih dana. U slučaju da artikal nije odmah dostupan i da čekamo dobavljača, obaveštavamo vas o trajanju isporuke odmah po proveri sa dobavljačem, u proseku oko 24 sata.

Koliko je bezbedna kupovina preko sajta mamino.rs?

Kupovina preko online shopa mamino.rs je u potpunosti bezbedna! Koristimo SSL sertifikat, tako da su vaši podaci u svakom trenutku šifrovani, zaštićeni od presretanja. Osim toga, kao naš kupac ste zaštićeni Zakonom o zaštiti potrošača, kao i Zakonom o elektronskoj trgovini.

Šta se dešava nakon što poručim?

Nakon što poručite, vaši podaci se proveravaju u našem sistemu, zatim proveravamo dostupnost artikla kod dobavljača. Od nas dobijate potvrdu da je porudžbina prihvaćena, a ako se duže čeka ili artikal nije moguće naručiti, u najkraćem mogućem roku vas obaveštavamo i predlažemo alternativu.

Da li dobijam račun za moju porudžbinu?

Naravno, šaljemo vam račun jer je to obavezna stavka prilikom internet trgovine. Obratite pažnju da trenutno nismo u sistemu PDVa, tako da ne izdajemo fiskalni račun. Ali naravno dobijate račun na kojem se vidi šta ste kupili, od koga, cena, datum, valuta, svi elementi računa koji su zakonski neophodni.

Pošaljite nam email