Najčešća pitanja

Pročitajte odgovore na najčešća pitanja pre kontaktiranja.

Koliko košta isporuka artikala na online shopu mamino.rs?

Isporuka zavisi od težine i veličine poručenog artikla odnosno artikala, odnosno od zemlje ili grada isporuke. U principu se paketi kreću od 220 do 1000 dinara, a detaljne informacije cene isporuke možete naći na stranici Dostava.

U koje zemlje se vrši isporuka sa online shopa mamino.rs?

Za sada je moguće naručivanje samo u okviru Srbije. Takođe za sada radimo isporučivanje samo u Srbiji. Radimo na tome da uvedemo i isporuku u druge zemlje i cene u drugim valutama.

Koje načine plaćanja prihvatate?

Prihvatamo sve standardne načine plaćanja, dakle bankovna uplata, plaćanje pouzećem. Osim toga smo uveli i plaćanja preko kreditnih i debitnih kartica (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro).

Koliko traje isporuka?

Trajanje isporuke pre svega zavisi od dostupnosti artikla. U slučaju da je artikal odmah dostupan, isporuka je u proseku oko 3-5 radnih dana. U slučaju da artikal nije odmah dostupan i da čekamo dobavljača, obaveštavamo vas o trajanju isporuke odmah po proveri sa dobavljačem, u proseku oko 1 do 2 dana radna dana.

Koliko je bezbedna kupovina preko sajta mamino.rs?

Kupovina preko online shopa mamino.rs je u potpunosti bezbedna! Koristimo SSL sertifikat, tako da su vaši podaci u svakom trenutku šifrovani, zaštićeni od presretanja. Osim toga, kao naš kupac ste zaštićeni Zakonom o zaštiti potrošača, kao i Zakonom o elektronskoj trgovini.

Šta se dešava nakon što poručim?

Nakon što poručite, vaši podaci se proveravaju u našem sistemu, zatim proveravamo dostupnost artikla kod dobavljača. Od nas dobijate potvrdu da je porudžbina prihvaćena, a ako se duže čeka ili artikal nije moguće naručiti, u najkraćem mogućem roku vas obaveštavamo i predlažemo alternativu.

Da li dobijam račun za moju porudžbinu?

Dobijate Ugovor na daljinu. Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice mamino.rs se smatra prodajom na daljinu. Obratite pažnju da trenutno nismo u sistemu PDVa, tako da ne izdajemo fiskalni račun.

Pošaljite nam email

[contact-form-7 id=”1680″]