Najčešća pitanja

Pročitajte odgovore na najčešća pitanja pre kontaktiranja.

Isporuka zavisi od težine i veličine poručenog artikla odnosno artikala, odnosno od zemlje ili grada isporuke. U principu se paketi kreću od 220 do 1000 dinara, a detaljne informacije cene isporuke možete naći na stranici Dostava i poštarina.

Za sada je moguće naručivanje samo u okviru Srbije. Takođe za sada radimo isporučivanje samo u Srbiji. Radimo na tome da uvedemo i isporuku u druge zemlje i cene u drugim valutama.

Prihvatamo sve standardne načine plaćanja, dakle bankovna uplata, plaćanje pouzećem. Osim toga smo uveli i plaćanja preko kreditnih i debitnih kartica (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro).

Trajanje isporuke pre svega zavisi od dostupnosti artikla. U slučaju da je artikal odmah dostupan, isporuka je u proseku oko 3-5 radnih dana. U slučaju da artikal nije odmah dostupan i da čekamo dobavljača, obaveštavamo vas o trajanju isporuke odmah po proveri sa dobavljačem, u proseku oko 1 do 2 dana radna dana.

Kupovina preko online shopa mamino.rs je u potpunosti bezbedna! Koristimo SSL sertifikat, tako da su vaši podaci u svakom trenutku šifrovani, zaštićeni od presretanja. Osim toga, kao naš kupac ste zaštićeni Zakonom o zaštiti potrošača, kao i Zakonom o elektronskoj trgovini.

Nakon što poručite, vaši podaci se proveravaju u našem sistemu, zatim proveravamo dostupnost artikla kod dobavljača. Od nas dobijate potvrdu da je porudžbina prihvaćena, a ako se duže čeka ili artikal nije moguće naručiti, u najkraćem mogućem roku vas obaveštavamo i predlažemo alternativu.

Naravno, dobijate PDF račun. Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice mamino.rs se smatra prodajom na daljinu. Obratite pažnju da trenutno nismo u sistemu PDVa, tako da ne izdajemo fiskalni račun, kao i da na računu nije iskazan PDV.

Pošaljite nam email

Kontakt

Stojimo vam na raspolaganju putem svim modernih kanala komunikacije: Facebook Messenger, Viber, WhatsApp, online čet, SMS, telefonski poziv ili email.

Radno vreme je okvirno od 10 do 20h radnim danima, budući da smo online prodaja. Trudimo se da odgovorimo što pre moguće, vikendom i praznicima to može biti malo duže (mada smo često i vikendom i praznicima tu).