Način plaćanja

Mamino shop doo na sajtu mamino.rs shop prihvata svaki način plaćanja.
Podržavamo plaćanje kreditnim karticama, plaćanje na rate bez kamate, plaćanje preko bankovnog računa i plaćanje pouzećem.

Plaćanje kreditnom karticom

Prepoznajući potrebe naših kupaca, uveli smo i plaćanje kreditnim i debitnim karticama. Podržane su sve standardne kreditne i debitne kartice, koje je banka izdavalac odobrila za plaćanje na internetu, kao što su VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, DinaCard (raspitajte se u svojoj banci). Prilikom plaćanja bićete preusmereni na stranicu naše banke i nakon toga vraćeni nazad na naš sajt gde dobijate povratnu informaciju o Vašem plaćanju. Ukoliko je plaćanje bilo uspešno, odmah dobijate obaveštenje o tome. Ako je plaćanje bilo neuspešno, aplikacija Vas vraća na naš sajt, gde dobijate informaciju da je plaćanje bilo neuspešno, te možete ili pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Vaši platni podaci su u potpunosti bezbedni, korišćenjem SSL sertifikata.

Plaćanje na rate bez kamate

Svojim kupcima omogućili smo plaćanje na rate bez kamate! U saradnji sa Raiffeisen bankom pružamo mogućnost da veće kupovine podelite na rate bez kamate. Plaćajte na rate VISA kreditnom karticom! Ovu karticu možete koristiti umesto čekova, dovoljno je samo da određenu kupovinu platite njome i u zavisnosti od utrošenog iznosa, plaćanje će se podeliti na 3, 6 ili 12 rata. Svaka transakcija iznad RSD 5.000 deli se na rate. Na sledećem linku možete naći sve informacije kako da dobijete VISA karticu za plaćanje na rate.

Bankovna uplata

Plaćanje preko bankovne uplate (bilo e-banking ili klasična uplata u banci). Ako imate svoj e-banking možete vrlo jednostavno uplatiti preko podataka koje dobijete u mejlu od nas. Ako više volite papir, onda klasična uplatnica u banci završava posao. Kao poziv na broj prilikom plaćanja obavezno koristite Vaš broj porudžbine (kako bismo uplatu mogli pripisati Vama). Porudžbinu šaljemo nakon što primimo Vašu uplatu. Vreme obrade uplate zavisi od brzine međubankarskih transakcija, u proseku je to jedan radni dan ako uplatite pre poslednjeg kliringa (do oko 14h radnima danima), a ako ste u istoj banci kao mi (Raiffeisen banka), uplata leže odmah, istog dana.

Plaćanje pouzećem

Plaćate kuriru odnosno kurirskoj službi prilikom preuzimanja robe. Možete da platite gotovinom, direktno prilikom preuzimanja. Idealno za kupce koji nemaju e-banking ili kreditnu odnosno debitnu karticu.

Dostupnost robe

Trudimo se da stanje dostupnosti robe na sajtu uvek bude ažurno, ali ne možemo uvek da garantujemo da je stanje potpuno tačno, jer imamo i eksterne lagere dobavljača, zato uvek radimo proveru dostupnosti robe, i u slučaju da nemamo da stanju šaljemo obaveštenje, mejlom, SMS porukom ili aplikacijom za poruke Viber/WhatsApp, i po mogućnosti predlažemo alternative. Zato molimo da plaćate unapred samo kada je jasno označeno da je roba na stanju, zelenom bojom: Na zalihama, ili Samo 2 je preostalo na zalihama. Za sve ostale statuse prvo proverite sa nama pre uplate. Status Dozvoljeno naručivanje i kada se čeka isporuka znači da roba nije na stanju i čekamo uvoz ili transport, a ako ne stoji nikakav drugi status, znači da računamo da bi roba trebalo da je dostupna od naših dobavljača/uvoznika.

Pregled statusa dostupnosti

  1. Na stanju — znači da smo sigurni da imamo robu na stanju, označeno zelenim tekstom sa Na zalihama, ili Samo 2 je preostalo na zalihama.
  2. Rasprodato, pozovite — robe nema na stanju i ne može da se kupi, ali savetujemo da pozovete da biste saznali za ponovnu dostupnost ili druge opcije
  3. Narudžbina na zahtev — robe bi trebalo da ima na stanju, ali nije u našem magacinu, tako da moramo prvo da proverimo dostupnost. Za robu koja je vrlo verovatno dostupna, ne stoji nikakav specijalni status, a kada je manja verovatnoća Dozvoljeno naručivanje i kada se čeka isporuka.