Način plaćanja

Mamino shop doo na sajtu mamino.rs shop prihvata svaki način plaćanja.
Podržavamo plaćanje kreditnim karticama, plaćanje na rate bez kamate, plaćanje preko bankovnog računa i plaćanje pouzećem.

Plaćanje kreditnom karticom

Prepoznajući potrebe naših kupaca, uveli smo i plaćanje kreditnim i debitnim karticama. Podržane su sve standardne kreditne i debitne kartice, koje je banka izdavalac odobrila za plaćanje na internetu, kao što su VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, DinaCard (raspitajte se u svojoj banci). Prilikom plaćanja bićete preusmereni na stranicu naše banke i nakon toga vraćeni nazad na naš sajt gde dobijate povratnu informaciju o Vašem plaćanju. Ukoliko je plaćanje bilo uspešno, odmah dobijate obaveštenje o tome. Ako je plaćanje bilo neuspešno, aplikacija Vas vraća na naš sajt, gde dobijate informaciju da je plaćanje bilo neuspešno, te možete ili pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Vaši platni podaci su u potpunosti bezbedni, korišćenjem SSL sertifikata.

Plaćanje na rate bez kamate

Svojim kupcima omogućili smo plaćanje na rate bez kamate! U saradnji sa Raiffeisen bankom pružamo mogućnost da veće kupovine podelite na rate bez kamate. Plaćajte na rate VISA kreditnom karticom! Ovu karticu možete koristiti umesto čekova, dovoljno je samo da određenu kupovinu platite njome i u zavisnosti od utrošenog iznosa, plaćanje će se podeliti na 3, 6 ili 12 rata. Svaka transakcija iznad RSD 5.000 deli se na rate. Na sledećem linku možete naći sve informacije kako da dobijete VISA karticu za plaćanje na rate.

Bankovna uplata

Plaćanje preko bankovne uplate (bilo e-banking ili klasična uplata u banci). Ako imate svoj e-banking možete vrlo jednostavno uplatiti preko podataka koje dobijete u mejlu od nas. Ako više volite papir, onda klasična uplatnica u banci završava posao. Kao poziv na broj prilikom plaćanja obavezno koristite Vaš broj porudžbine (kako bismo uplatu mogli pripisati Vama). Porudžbinu šaljemo nakon što primimo Vašu uplatu. Vreme obrade uplate zavisi od brzine međubankarskih transakcija, u proseku je to jedan radni dan ako uplatite pre poslednjeg kliringa (do oko 14h radnima danima), a ako ste u istoj banci kao mi (Raiffeisen banka), uplata leže odmah, istog dana.

Plaćanje pouzećem

Plaćate kuriru odnosno kurirskoj službi prilikom preuzimanja robe. Možete da platite gotovinom, direktno prilikom preuzimanja. Idealno za kupce koji nemaju e-banking ili kreditnu odnosno debitnu karticu.